10-es skálán mennyire fáj az első tetkó?
Figyelt kérdés
1-es: alig fáj
10-es: pokolian fáj
2016. máj. 26. 20:36
11/11 anonim válasza:
Én az első tetkómat olyan 10/3-4-nek mondanám. A bokámon van, nem volt vészes. A második a csuklómon talán még annyira sem fájt. De talán nem is azt mondanám, hogy kifejezetten fáj, inkább kellemetlen, de egy idő után nekem elzsibbadt a terület és nem volt vészes. Lehet az is közrejátszik a dologban, hogy azért rendesen paráztam tőle és sokan mondták, hogy fájni fog, már készítettem magamat lelkiekben és végül mikor meg már készült úgy voltam vele, hogy "ez most komolyan ennyi?". Szóval szerintem nem vészes, de hát ez egyénenként más és más.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!