Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj az első szex? Kb...

Nagyon fáj az első szex? Kb egy egytől tízes skálán mennyire fáj?

Figyelt kérdés
18/L
2012. júl. 3. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, van akinek 10, van akinek 0. A válaszokból nem fogod tudni, hogy neked milyen lenne.
2012. júl. 3. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nemtom ezt a fájás baromságot ki találta ki feltéve ha normális a partnered, nekem 10/0 volt a fájdalom de 10/10 az élvezet, pedig nagyon szűk vagyok és a barátom farka is nagy, de megfelelő nedvességgel nem szabadna hogy fájjon sehogy sem, nameg ha a fiú odafigyel rád. Tehát ha jól felizgatnak (ha nem vagy elég nedvesedős akkor sikosító, nedvesség nélkül tényleg fájna)
2012. júl. 3. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit sem fájt. 18 voltam akkor.
2012. júl. 3. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 0.
2012. júl. 3. 22:19
 5/8 Dionsyia ***** válasza:

Mi a tízes? Lőjenek fejbe, bevallok mindent, nem bírom tovább?

Csajszi, ilyen nincs! Nekem még a szülés is kb 6-os lenne, ha fájdalomnak lehetne mondani, de nem az.

Itt minden a kis fejedben dől el, hogy te minek és milyennek akarod érezni.

2012. júl. 3. 22:42
 6/8 anonim válasza:

nekem nagyon fájt, pedig odafigyelt a barátom. A gond az volt, hogy annyira túlizgultam, hogy összeszűkültem, aznap mégegyszer megpróbáltuk, de csak rá pár nappal sikerült, amikor elengedtem magam és könnyebben tudott becsúszni. Bár még így se igazán élveztem :S 10/7 volt kb a fájdalom

19/L

2012. júl. 4. 12:43
 7/8 anonim válasza:
15 vagyok. Mi tegnap vesztettük el a szüzességünket barátommal.Igazából féltem,hogy mennyire fog fájni.De egyáltalán nem olyan nagy dolog,mint aminek bevan állítva a dolog.Szerintem.Amikor behatolt,ugye átszakadt a szűzhártyám.Naa hát az nagyon nem volt kellemes érzés,de pár másodpercet kell kibírnod,és utánna már csak a jó jöhet:)
2012. júl. 4. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:

A szűzhártya elszakadását nem szabadna hogy érezd...

Szerintem csak túl szűk voltál alapból/nem tágultál jól, vagy nem voltál kellőképp nedves...

2012. júl. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!