Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 10-es skálán mennyire fáj az...

10-es skálán mennyire fáj az első tetkó?

Figyelt kérdés

1-es: alig fáj

10-es: pokolian fáj

2016. máj. 26. 20:36
1 2
 1/11 gnoomage ***** válasza:
23%
10
2016. máj. 26. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Valami illyes mire gondolok:

[link]

De azért valamelyik kicsit bonyolultabbat. és a vállamra csináltatnám.

2016. máj. 26. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
van aki sír közben, valakinek pl. nekem szinte alig, ezt nem fogod tudni mástól megtudni neked mi a fájdalomküszöböd. Kb. annyira fájt, mint egy vérvétel, kellemetlen, de semmi extra
2016. máj. 26. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
ja és nekem a bicepsz belső oldalán is van, ott se volt vészes, pedig az érzékenyebb (3as voltam)
2016. máj. 26. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Én tegnap varrattam egy koponyát ami elég részlet gazdag módon lett megrajzolva, teli váll és lelóg félig a bicepszemre. 6 órát vett igénybe a művelet ami alatt 2 cigiszünetet tartottam. Nálam igazából az első 3 óra az 10/2-3 Ez még csak a fekete kidolgozása ami a nagyját tette ki. Volt benne piros ami plusz két óra, az volt olyan 10/4-5 aztán az utolsó órában a narancssárga az piszkosul fájt az már olyan 10/7-8. A színeseknél azért ugrott a fájdalom behatás, mert ugye a fekete által valamennyire már macerálva volt a bőr, illetve a színeseket jobban bele kell dolgozni a bőrbe mert könnyebben kidobja gyógyulásnál, szóval az kicsit kellemetlenebb de igazából egy szisszenés nélkül végigtűrtem, tök lazán lehet közbe beszélgetni, telefonozni de még egy poénnál is lehet őszintén nevetni, nem olyan szörnyű. Nekem ez az első tetoválásom volt és azt hittem az egész annyira fájni fog mint amennyire az utolsó 1 órában fájt, szóval amikor húzott egy vonalat, hogy megmutassa milyen érzés, kellemeset csalódtam. Ezt ajánlom, hogy kicsit gondold fájdalmasabb műveletnek és amikor odakerülsz olyan megnyugvás fog magával ragadni, hogy el se hinnéd. De a lényeg, hogy ne stresszelj rá. Egyél valamit előtte, pihend ki magad stb. A tiéd nem egy olyan hú de bonyolult mintázat, ráadásul a váll az pont jó hely első tetoválásnak. No para. Volt ez a 3 fájdalom szakaszom, az elsőt úgy kell elképzelni mint amikor kapsz egy oltást,(csak sokszor, nagyon sokszor) csak nem olyan mélyen tehát igazából kutyafitty, a második fájdalom szintemet a leégéssel tudnám összehasonlítani, a harmadik meg a leégés és valami élesebb fájdalom kombója. De ha csak fekete lesz neked akkor szerintem az első szakasz, legfeljebb a második lesz ami nem para. Hozzá teszem minden embernek más és más a fájdalom küszöbe, tehát valaki jobban bírja valaki kevésbé, nekem bent azt mondták, hogy le a kalappal, nagyon jól bírom, főleg, hogy sokan azt a mintát amit nekem varrtak, 2 alkalommal csináltatták volna meg.
2016. máj. 26. 23:29
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Helytől függ, meg egyéni toleranciától. A váll nem egy kifejezetten fájdalmas terület, sőt.
2016. máj. 27. 06:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a nyakamra varrattam,egyáltalán nem fájt!
2016. máj. 27. 07:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat?

És Miskolcon melyik a legjobb tetováló szalon ár/minőség szerrint

2016. máj. 27. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a bal csuklómon van a minta. Egyáltalán nem fájt, még én is meglepődtem rajta. Nevetségesen hangzik, de még élveztem is, amikor készült. A minta kicsit rányúlt a hüvelykujjam fölötti csontra, ott kellemetlen volt, de azt sem nevezném igazán fájdalomnak.

22/L

2016. máj. 29. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nevezném fájdalomnak.3,4 órákat is végig ülök/fekszem,igazából az zavar,hogy sokáig egy helyben kell maradnom.
2016. máj. 31. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!