Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Férfi alkar tetoválás ötletek?

Férfi alkar tetoválás ötletek?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Szeretnék valami ütős tetoválást az alkaromra. Hobbim a Thai box, szóval ilyesmi ötletek IS jöhetnek.

#férfi #tetoválás #thai box #alkar #férfi tetoválás
2016. ápr. 21. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Így felesleges csináltatni. Azt sem tudod mit akarsz... Mi fogjuk viselni azt a tetoválást vagy te? Majd térj vissza erre, ha tudod már milyen mintát akarsz viselni egész életedben.
2016. ápr. 21. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező de teljesen egyetértek az elsővel, és nem azért mondjuk ezt hogy szenyózzunk, hanem jó szándékból.

Én amikor eldöntöm hogy szeretnék egy mintát legalább egy évig várok, magamban ízlelgetem a dolgot, formálom a fejemben, de még így is nehéz döntés. Ha magadra varratsz valamit csak azért hogy ütős legyen egy gyik-es ötlet alapján azt szinte biztosan meg fogod bánni, az eltávolítás meg nagyon költséges, fájdalmas és nem tökéletes eredményt hozó folyamat.

2016. ápr. 22. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!