Tetszik nektek a farkas tetoválás?
Figyelt kérdés
Egy farkas fejet szeretnék felvarratni a jobb alkaromra.F#alkar #farkas tetoválás
2016. márc. 29. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Csak sajnos nem egyedi mert rengeteg embernek van olyan. :)
3/5 anonim válasza:
Ilyen alapon senki ne tetováltasson semmit, mert már mindenből van valami vagy valamiféle hasonló változat.
4/5 anonim válasza:
Ha szépen csinálják nagyon szuper, de valakin nagyon közönségesen néz ki, olyan "fellapoztam a szalonban a mintagyűjteményt és ez olyan okénak tűnt" feeling.
5/5 anonim válasza:
Én egy vagyok azon kevés fiatalok közül, akiknek a természetes bőrű emberek jobban tetszenek. A farkas tetoválástól meg már herótom van, abból látom a legtöbbet, combon, karon... több ismerősöm is akar ilyet, de én valahogy sosem fogom tudni megérteni mi a jó egy állatfejben, hogy ott marad életed végéig a testeden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!