Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kb. hány óra lenne ez a két...

Kb. hány óra lenne ez a két tetoválás?

Figyelt kérdés

Ezt a két farkast gondoltam egymás mellé a mellkasomra.

[link]

[link]

2015. jan. 13. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
fájdalomtól és magától a rajz nehézségétől függ
2015. jan. 13. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, teljes mellkasra (mint két mellizmot elfedő,legalább szegycsontig lelógó és kulcscsontig felérő méret esetén) legalább 4-6 óra lenne, de az a tetováló sebességétől is függ.

De azt tudnod, kell, hogy fehér szín nem látszódik rendesen, és így nonfiguratív ábrának fogják nézni. Sem a farkasok, sem a holló nem nagyon fog látszani. Érdemes ezt a mintát szürkeárnyalatossá tenni (mintha árnyékolva lenne), persze úgy bonyolultabb is lenne, ami a hosszabb időt veszi meg.

De inkább legyen igényes a minta, mint ronda.

2015. jan. 14. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezek alapján terveztetnék a tetoválóval egy önálló mintát...gondolj bele hány embernek van ugyanilyen? :/
2015. jan. 15. 07:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Természetesen nem pont ezt a két farkast szeretném, csak ez a kettő áll legközelebb az elképzeléseimhez :)

Max. 10x10-es lenne egy farkas, feléljük pedig a FAMILY szó (nem tudom még milyen betűtípus).. De leginkább most a két farkas foglalkoztat, mert a szó, már nem tart ki olyan sokból :)

Köszi a válaszokat!

2015. jan. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!