Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Laci, lászló nevet hogy...

Laci, lászló nevet hogy érdemes varratni? Több nyelven is van vagy inkább magyarul varrassam?

Figyelt kérdés

Hol lenne a legjobb?

Vagy csak a kezdőbetűt?

Erdekelne és szivesen várom az ötleteket hova lenne és milyen formába a legszebb.

Csuklóra a gyerekeink nevét vagy kezdőbetüit szeretném

2016. ápr. 13. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Angolul Ladislaus vagy Leslie
2016. ápr. 14. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem minden nyelven ;) Úgy a tuti! :)

Lengyel sem rossz. Vlad. Pont olyan, mint a Laci, leszámítva, hogy a Laci-ban nincs sem V sem D.

Na jó a viccet félre téve. Minek akarod oda tetováltatni?

Ha azért meg apukád vagy gyereked neve, akkor megértem és okés. De ha a párod neve akkor nem túl jó ötlet és akkor egy cikornyás L betű sokkal szebb lenne.

Hely, szinte mindegy. Úgyis csak számodra lesz fontos. Senki más számára nem. Szóval akár a füled mögé, akár a hátad közepére, akár a talpadra is mehet.

Ezt neked kell tudni, hogy hol akarod viselni.

Amúgy a "Laci" alak... NE! Becenévnek nem rossz, de ha már név, akkor László.

Betűtípus? Hm, rengeteg van. Webdings a legjobb szerintem. Na jó, inkább a kézírások jobbak, vagy a gótikus betűk.

2016. ápr. 14. 17:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk L betü is elég lenne már en is gondolkodtam ezen. Nagyon faj amugy? :-)
2016. ápr. 15. 07:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hova csináltatod. Van ahol jobban, van ahol kevésbé. De erősen egyénfüggő a dolog. Minden esetre ki lehet bírni egy ilyen apró dolgot.
2016. ápr. 15. 14:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Csak ki bírom. :-)

Biztos vannak fájdalmasabb dolgok.

Gyerekeim nevét majd augusztus után szeretném ha megszületett a második is. Csuklomra akarom a két nevet.

L betűt nem tudom még hol mutatna jól.

2016. ápr. 15. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!