Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon természetes sminktetová...

Nagyon természetes sminktetoválás? Kihez, hova érdemes menni?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, elsősorban itt keresgélek, de jó minőségért messzebbre is elutazom, ha kell.

Magyar Zsuzsa az egyik név, akit nagyon dicsérnek, de megnéztem a referenciafotóit és háááát.... a szemöldökök többsége olyan, mintha zsírkrétával húztak volna egy hátteret neki, aztán szálaznak. Nagyon sötét szemöldöknél nem néz ki rosszul, viszont nekem világos bőröm és világos szemöldököm van. A fekete nem állna jól.

Elsősorban a szemöldökömet szeretném megcsináltatni, de tusvonal, vagy nagyon természetes hatású szájsatír is érdekel.

Számomra az a jó sminktetoválás, amin nem látszik, hogy tetoválva van.

A jó szakember ezt képes megcsinálni, illetve hajlandó akár hetvenszer letörölni és újra felrajzolni a mintát, hiszen ha ez nem jól sikerül, még elrejteni se tudom.

2016. márc. 4. 16:37
 1/2 A kérdező kommentje:

Még a szájsatírhoz: lehet, hogy én nézegettem rossz tetoválók képeit, de a "félsatír" néven futó munkák úgy néznek ki, mintha valaki elfelejtette volna rendesen kirúzsozni magát. Az ajak felénél hirtelen véget ér. Nem fokozatosan halványul, hanem látványosan snitt, vége, folytatódik a saját ajakszínnel, ami többnyire nem is hasonlít a tetovált színhez.

Lehetséges egyáltalán saját színt kikeverni és átmenetesen satírozni?

Tudom, hogy pepecselős munka, de éppen ezért lennék hajlandó kifizetni az árát és akár utazni is. Csak valóban igényes munka legyen.

2016. márc. 4. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod és még nem csináltattál, barátnőm Patkós Alexandránál végzett és mivel a portfólióján dolgozik , ezért megtudja csinálni neked. Ha érdekel akkor írj privátban, képet tud mutatni az eddigi munkáiról.

2016. júl. 20. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!