Ti tatováltatnátok egy híresség arcát magatokra? Vagy monogramját? Egyébként mennyibe kerül egy tenyérnyi tetkó? Hány éves kortól lehet?
Nem félek, hogy leszóltok, mert Őt nem lehet! :) ♥
Michael Jackson!
Én azt gondoltam, hogy az arcát...
És furán fog hangzani, de a 2007-es arcát!
Minden egyes korszakát imádom, mindenhol őrületesen jól néz ki.
És a monogramja is jó lenne, vagy esetleg egy idézet.
"Mosolyogj, még ha szíved fáj is,
Mosolyogj, még ha nagyon nehéz is,
Akkor is, ha felhők takarják az eget..."
vagy
"Egy gyűlölettel teli világban sem szabad lemondanunk a reményről. Egy haraggal teli világban sem szabad lemondanunk a békességről. Egy kétségbeeséssel teli világban sem szabad lemondanunk az álmainkról. Egy bizalmatlansággal teli világban sem szabad lemondanunk arról, hogy higgyünk egymásban."
Vagy egy dalszövegéből egy részt.. Pl. A Childhood-ból!
Úúúú, nagyon nagyon szeretem! ♥♥♥
A hosszabb idézet kicsit irónikus tőle...de talán Ő még elmegy, ettől függetlenül se tetováltatnám magamra, így is butaság maximum, ha egy teljes hát tetkót csináltatsz ezzel a képpel:
az rendben van
Igen.. nagyon tetszenek. :)
Előző előtti! Sajnos mellélőttél, mert az orrán van némi photoshop, de ha az ott nem lenne, az eredeti kép így is tökéletes lenne! Gondoltad majd jól elveszed a kedvem, mi? Nekem ott is gyönyörű! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!