Kinek öltözzek be? Egy nagyon ütős női híresség jelmez kellene!
Figyelt kérdés
Ha nem lenne ilyen hideg, biztosan Katy Perry-nek öltöznék be, a dzsungeles ruhájában. Valami hasonló kellene, ami tuti felismerhető, nagyon különleges.2016. febr. 2. 14:12
2/9 anonim válasza:
Ütős, és szerintem kis batikolással nem is nehéz:
3/9 anonim válasza:
A dzsungeles ruha miért nem jó? Szabadtérre is kell menni? Mert amúgy szerintem testszínű harisnyával, felsővel tök jól kivitelezhető.
4/9 anonim válasza:
Ezt is valahogy úgy oldanám meg, hogy nyilván nem a te popódat kirakni, hanem egy nyomtatott fotóval, vagy ruhára nyomtatva még jobb lenne, ha van még időd. Egy alkalmas pillanatban hátranéznél a vállad felett, széthúznád a ruhát, és megjelenne a nagy mű. :D
5/9 anonim válasza:
Beyoncénak elég sok ikonikus megjelenése volt, nekem ez a kedvencem:
Azt fogadd el, hogy az ikonikus ruhák általában attól ikonikusak, hogy villantottak vele, nem fogsz télies jelmezt találni egy videoklipben sem - de testszínű cuccokkal minden megoldható.
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tetszene, de talán.
Csak egy kalap kéne, meg valami elegáns kosztüm, vagy kabát, és így nem is fáznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!