Once upon a time sorozat alapján jelmez?
Figyelt kérdés
Hétfőre be kell öltöznünk maturándusz hét alkalmából a fent említett sorozat valamelyik, egyszerűbben megjeleníthető szereplőjének. Én nem láttam egy részt sem, illetve korábban nem is hallottam a sorozatról így nincs könnyű dolgom. Viszont az elkövetkezendő napom nem tölthetem ezzel hogy nem tudom mennyi évadot végignézzek, ezért szeretném a ti segítségetek kérni abban, hogy ötleteket adjatok, kik a jellegzetes vagy főszereplők illetve bármilyen lényeges információt a sorozatról. Előre is köszönöm !2016. jan. 30. 17:12
1/5 anonim válasza:
Miért akarnád nézni? Beírod a google images-be, és kiválasztod, ami tetszik.
2/5 anonim válasza:
Kár hogy nem láttad, pedig jó kis sorozat. Lány vagy?? Legyél Elsa vagy Anna, ugyanaz a ruha, mint a mesében, hátha a jelmezkölcsönzőkben vannak jelmezek nagyobb méretben is. Vagy legyél Belle, a kék ruhája nem túl bonyolult. [link] Vagy Piroska/Ruby? Tudni kell, hogy a sorozatban ő a farkas is (vérfarkas).
Neki egyébként a hétköznapi verziója is elég jellegzetes az első évadban. [link]
Vagy Emma? Csak egy piros dzseki kell. [link]
Ha fiú vagy, egyértelműen Hook. A szemed húd is ki szemcerkával, hogy hitelesebb legyen, és szerezz kampót is. [link]
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, mindig ki szoktam írni, nem tudom hogy felejthettem el. :/ 19L vagyok, és köszönöm szépen a hasznos tippeket a hiányos infomációk ellenére is! :)
2016. jan. 30. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!