Egy átlagos mozifilm vagy egy sorozat esetében jelmezek hogy vannak?
Egy főbb karakterre hány jelmez készül?
Ha hónapokon át forgatnak és minden nap hordják őket, akkor mossák a jelmezeket? Vagy pár naponta újat kapnak?
Milyen minőségűek ezek a cuccok? Látszik a kamerán át, ha gagyi?
Ezeket a gyártóktol rendelik, vagy inkább megvarratják hogy méretben 100%ban passzoljon?
A színész megtarthat kellékeket, ruhákat a forgatásról? Van olyan, hogy a saját ruhatárából használnak valamit?
Mi a gyakoribb, a színészhez válogatják a ruhát, vagy a ruhához a színészt?
Egy főbb karakterre hány jelmez készül?-Attól függ,hogy a filmben hányszor öltözik át,de általában egy öltözetből több is kell (pl.:Harry Potter-ben több mint 100 szemüveget koptatott el csak Daniel Radcliffe,8 film alatt)
Ha hónapokon át forgatnak és minden nap hordják őket, akkor mossák a jelmezeket?Vagy pár naponta újat kapnak?-nem tudom,pár naponta szerintem azért nem
Milyen minőségűek ezek a cuccok? Látszik a kamerán át, ha gagyi? -gondolom jó minőségűek.attól függ,valamelyiken látszik,valamelyiken nem
Ezeket a gyártóktol rendelik, vagy inkább megvarratják hogy méretben 100%ban passzoljon? -ruhapróba,varratni,gyártóktól is szerintem
A színész megtarthat kellékeket, ruhákat a forgatásról? -nem
Van olyan, hogy a saját ruhatárából használnak valamit?-nemhiszem
Mi a gyakoribb, a színészhez válogatják a ruhát, vagy a ruhához a színészt? a karakterhez válogatják a színészt,és a karakterhez válogatják a ruhákat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!