Ti tatováltatnátok egy híresség arcát magatokra? Vagy monogramját? Egyébként mennyibe kerül egy tenyérnyi tetkó? Hány éves kortól lehet?
Biztos, hogy nem.
Az ár attól függ, hogy kinél csináltatod. Árajánlatot kell kérni. 18 éves kortól tetováltathatsz szülői engedély nélkül.
Ő már nem változhat semmilyen irányba! Tökéletes volt és még elfelejteni sem fogja soha senki!
Köszönöm a válaszokat!
Halott hírességekről is derültek már ki utólag érdekes dolgok, pedig életünkben Őket is szentnek hitték. Szóval nem, biztos, hogy nem.
Amit maximum megtennék, hogy egy olyan dolgot tetováltatnék rá, ami rá emlékeztet vagy olyan dologgal kapcsolatos, ami miatt megkedveltem (pl dalszöveg részlet, kedvenc filmből idézet vagy motívum stb., de a neve semmiképpen sem!).
Köszönöm az őszinte véleményeket.
De ez a valaki olyan valaki, akiről végtelen sok hamis dolgot állítottak (ebbe halt bele ha úgy vesszük). És a monogramjával vagy az arcképével azt akarom kifejezni, hogy én feltétel nélkül hiszek neki. Mert tudom, hogy igazat mond és azok a mocskok hazudnak.
De egy idézet is jó lenne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!