Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás idézetben segíteni?

Hortobágyi_Vivienn kérdése:

Tetoválás idézetben segíteni?

Figyelt kérdés

Segítsetek combomra szeretnék idézetet (tetoválás) tudtok ajánlani valamit? Bármilyen nyelven legyetek szivesek normálisakat írni ha nem magyar írjátok oda hogy milyen nyelven van és mit jelent

Köszönöm

2016. márc. 29. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
,,Divatos vagyok'' ez megteszi kb ennyi értelme van a tetkónak.
2016. márc. 29. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne csináltass tetoválást..
2016. márc. 29. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
En egy "Rush B blyat" tetovalast csinaltatnek. Oroszul van, kb. azt jelenti, hogy en vagyok a legjobb.
2016. márc. 29. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmad sincs mirol szoljon a tetko

Fogalmad sincs milyen nyelven (mondjuk mindegy, mert a magyaron kivul semmilyen mas nyelvet nem ismersz)

Fogalmad sincs miert akarod

Ez az, neked valo a tetko. Ki fogsz tunni a plazar*b*ncok, technoparty-p**sak tomegebol, az aztan biztos.

2016. márc. 29. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk az "egyedi vagyok, mint mindenki más" pont hozzád illene!
2016. márc. 29. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs olyan idézet, amihez kötődsz, akkor ne vágj bele. Így csak megbánás lesz a vége. A tetoválás nem arról szól, hogy akarok magamra valamit, mert az vagány, és keresek valamit, aminek van értelme. Pont fordítva működik: van valami, amihez erősen kötődsz, sokat jelent, annyira, hogy magadon akarod látni.
2016. ápr. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!