Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj a boka mellé...

Mennyire fáj a boka mellé tetováltatni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsi tetováláat a bal bokám mellé. Egy kis szines villámra gondoltam. Mennyire fájdalmas oda tetováltatni? Mennyi idő alatt készül el egy apró tetoválás?
2016. febr. 5. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Miért pont villám? Harry Potter vagy Lightning McQueen esetleg Flash lennél?
2016. febr. 5. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában ahol a bőr és a csont elég közeli kapcsolatban van ott fáj a legjobban. Pl. fül mögé, tarkóra, bokára.
2016. febr. 6. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem sok tetkóm van és a bokámon egy kis fekete rózsa.20 percnél nem tartott tovább ,de nagyon fájt.A alkarom belsőfelén amit azt hittem nagyon fog fájni,hát az meg alig fájt,pedig egy nagy tetkó van ott.
2016. febr. 6. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a bokacsont alatt van, belül a bokámon, kb 2 centis tetkó. Nem volt több 20 percnél, amíg tartott és szerintem nem volt vészes. Persze fájt, mint minden tetkó, de nem nagyon.
2016. febr. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!