Tetováltatni szeretnék 16 éves fiú vagyok, elvállalják vagy kell szülői beleegyezés vagy valami?
Figyelt kérdés
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy mennyire fájhat ezt felvarrni és mennyibe kerülhet? --> [link] jpg2016. jan. 13. 18:23
1/6 anonim válasza:
Érdemes egyeztetni a választott tetováló szalonnal, hogy kell-e szülői engedély, facebookon ezt megteheted :)
Hogy mennyibe kerül azt valószínűleg ők sem tudják így megmondani, be kell menned a szalonba és ott tudják megmondani :D
2/6 anonim válasza:
16 éves kor alatt szalonban mindenképpen kell írásos szülői beleegyezés. Valószínűleg fel is fogják hívni a szüleidet, hogy egyeztessenek velük.
3/6 anonim válasza:
18 alatt kell szülő. Jobb helyeken mondjuk elküldenek a fenébe ha beállítasz egy ilyen képpel hogy magadra akarod varratni... az ilyeneket mindenki megbánja amint felnő. Ritka unalmas, béna tetkó.
4/6 anonim válasza:
Javitanam az elottem szolokat:
16eves kortol csinaltathatsz tetkot szuloi engedelyjel. 16ev alatt nincs az a papir,amivel barki bevallalna. 18felett ertelemszeruen azt csinalsz amit akarsz.
A mintarol: Eleg reszletes,nem biznam akarmilyen muveszre. Az ugyes tetkosoknak meg ara van. En 70-80ezer korulre saccolnam,de ennel valamivel olcsobb es sokkal dragabb is lehet,ezt tenyleg csak a szalonban tudjak megmondanim
5/6 anonim válasza:
ezt tuti nem fogja megengedni:'D
6/6 anonim válasza:
2. vagyok, bocs, elírtam. 18 alatt, ahogy az utánam szóló is mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!