Lassan 17 éves vagyok. Az alkaromra szeretnék tetováltatni, fog még annyit nyúlni a bőröm hogy eldeformálódjon vagy ilyesmi?
2015. dec. 31. 19:06
1/6 anonim válasza:
Ha nem hízol meg drasztikusan akkor nem fog még jó darabig változni ezen a területen a bőröd (nyilván korral majd igen, de nőni már nem fogsz). Az alkar egyébként is utolsóként változik hízás/fogyásnál, szóval ebből a szempontból jó terület (pl terhességnél sem lesz gond).
Viszont a tetoválót nagyon válaszd meg! Nem kicsi minta és könnyen lehet belőle nagy fekete pacát csinálni.
2/6 anonim válasza:
Jah, bocs, nem írtad, hogy lány vagy-e :) Mindegy, ha fiú vagyok akkor a terhesség téma nem érint :)
3/6 anonim válasza:
Amit 16 évesen jónak látsz majd 10-20-30 év múlva megbánod.
4/6 anonim válasza:
Lassan 17...haha :'D És azt hiszi képes okos döntéseket hozni...
Nem véletlenül hívják a 17 évest gyereknek.
Várj vele. Majd ha több év múlva is ugyanígy érzel, akkor tetováltass.
5/6 anonim válasza:
sztem anyira már nem max 1 minimálisat de azt ki tudják javítani már
6/6 anonim válasza:
Hát ha lány vagy max terhesség hízás fogyás ha fiu meg max kicsit de korigálható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!