Szerintetek hány évesen lehet (ne) tetováltatni magát valakinek?
Figyelt kérdés
Egy 15 évesnek már lehet?2016. jan. 16. 16:05
1/5 anonim válasza:
Normális szalonban 16 a korhatár, szülői engedéllyel. Az nélkül 18.
2/5 anonim válasza:
Szerintem 6 évesen már elég érett a gyerek ahhoz hogy saját tetoválást csináltasson
3/5 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb dologhoz kb 23-25 évesen érik be az ember feje. Értem ezt a jogsira, a pályaválasztásra, a szavazásra és a tetoválásra is. Addigra mindenki nagyjából túl van rajta, hogy felnőtt és már kezd hozzászokni ahhoz, hogy csak és kizárólag saját maga felelős a döntéseiért.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó ahogy van, 16-tól engedéllyel, 18-tól egyedül. Lehet hogy gyereknek tűnik, de ne felejtsük el hogy egy 18 évestől már elvárjuk hogy tudja mit akar kezdeni az életéből és meg kell határoznia mostantól haláláig mivel fog foglalkozni de ahhoz hogy pár vonalat magára varrasson amit a modern világban kb fél óra alatt el tudnak tüntetni még "gyerek".
5/5 anonim válasza:
A mai 18 éveseknek nagyrészt fingjuk nincs mit akarnak. Max enni, inni, sz.rni, na meg vmi csajt/pasit találni, akivel szintén nem tudnak mit kezdeni.
Várj pár évet, és ha még mindig ugyan úgy és ugyan azt akarod, akkor varrasd csak magadra, különben 28-30 évesen majd takargatni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!