Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek a tetováláso...

Mi a véleményetek a tetoválásokról?

Figyelt kérdés

Nekem jelenleg 37 db van és februárban 4 újabb kerül rám.

2015. szeptember 16. óta vannak tetoválásaim, aznap 7 db került rám. :)

A bal meg jobb karom már majdnem tele van, a hátamra 13 nagyot akarok, most 7 db van ott.

A mostani négyből 3 db kerül a lábaimra, ott még egy sincs.

2016. febr. 1. 11:09
 1/10 Spilerke válasza:
100%
Hát mondjuk én is szeretnék egy-kettőt, de amikor már az ember testét tetkók díszítik úgy néz ki, mint egy csöves szipus. Ismerni kell a mértéket, mert végül a testünk olyan lesz, mint egy rajztábla, vagy olyan, mintha jól elbántak volna velünk a graffitisek. Végül már nem marad hely, és az arcodat fogod összemázolni. :D
2016. febr. 1. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy tetoválással nincs baj, sőt, többel sem, egészen addig a szintig, amíg nem túl hatalmasak...

Vannak emberek akiknek mindkét karjuk, arcuk, hátuk, konkrétan minden testrészük be van fedve tetkóval, az UNDORÍTÓ, nem tudom elképzelni, hogy neked kb mennyire van sok, de leírtak alapján a helyedben nem rakatnék többet sehova.

2016. febr. 1. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Már több tetoválásmániás ismerősöm volt, akik nagyon jó fejek voltak. Így azt mondanám engem hidegen hagy. Se jó, se rossz. Nem ezen múlik milyen az ember valójában.
2016. febr. 1. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Van, akihez illik. Van, akihez nem.

Sokan csináltatnak csak úgy, hogy legyen, meg divat, de egyáltalán nem illik hozzájuk, semmi olyan nincs az életükben, stílusukban, amihez passzolna. Az nagyon gáz, nevetséges és csak elcsúfítják magukat.

Nagyon kevés ember van, akihez tényleg passzol. Mondjuk, akinek ilyen sok van, mint neked, az gondolom, nem divatból csinálja.

Nekem a "hétköznapi életben" kicsit fura. De művészkörökben, zenészek között el tudom képzelni, hogy ez tök természetes.

2016. febr. 1. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy ha már agyon vagy varratva?:)
2016. febr. 1. 17:05
 6/10 A kérdező kommentje:
71%-os válaszoló: Nem nagyok a tetoválásaim. Több kisebb van. A hátamon lévők 8cmx8cm-esek, a karomon lévők 5cmx5cm-esek.
2016. febr. 1. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
hát job szeretem h ne legyen enyi ink nagyobol v 3om:D
2016. febr. 1. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:

attól függ. tényleg függ az ember stílusától és bárki mondhat bármit szerintem azért kortól is mert lehet bármelyik 60-70 éves emberke nagyon nagy arc de akkor is az szerintem túlzás...

egyébként nincs vele semmi gondom, bár szerintem akkor lesz tényleg király egy tetoválás, ha jelent is valamit az ember számára akin rajta van tehát nem csak egy random kép ami megtetszett és magadra varrattad hanem olyan szimbólum vagy bármi ami tényleg kapcsolódik hozzád és jelent valamit neked.

2016. febr. 1. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Azemberi test a maga természetessége által lehet igazán szép. Minden külső beavatkozás értéktelenné teszi a gazdáját. Egyszerűbben fogalmazva: undorító Számomra minden tetoválás!
2016. dec. 12. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez a sok picike nem lenne szimpatikus. Ismerek én is ilyet, apró mintákkal kezdte, meg a gyerekeiről ilyen-olyan emlékek, de mindegyik pici és különálló, de szépen lassan tele lesz a bőre.

Az ő teste, így nincs jogom elítélni.

Viszont személyes véleményem szerint ez a nagyon sok, nagyon pici, random felvarrt tetoválás valóban olyan képzetet kelt, mint az unatkozó művész rajzfüzete, amíg van üres papír, addig rajzolgat mindenfélét összevissza... Számomra ez már se nem szép, se nem művészi nem lenne.

A "televarrt" emberek tetoválásaiban inkább az olyanok tetszenek, amik egyetlen összefüggő mintát jelentenek. Pl. teljes hát, teljes karos minták - ha már mindenáron nagyon sok tetoválásról beszélünk.

Összességében viszont azt gondolom, hogy a kevesebb több. Páromnak is van több tetoválása, mindkét vállán egy-egy, és most teljes alkarosat tervez, nekem jelenleg egy van, tervben van még. Viszont én mindenképpen csak úgy csináltatnék, hogy vagy teljesen különállókat, tehát ha a karomon van egy *hasraütve* homokóra, akkor nem fogok mellé egy Mikiegeret csináltatni csak azért, mert az is tetszik - akkor csináltatom máshova, és akkor egy testtájon egy minta, nem leszek telefirkálva. Vagy, ha tudom, hogy a jövőben folytatva lesz, akkor olyan mintákat csináltatok, amiknek a stílusa és a hangulata is azonos, tehát ha bővíteni akarok, akkor össze lehet dolgozni egyetlen tetoválássá.

2016. dec. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!