Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok az ilyen jellegű tetoválásokról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

(Csípőn valami pici felirat)

2015. nov. 7. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elég gagyi.
2015. nov. 7. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Tucat tetkó..semmi kreativitás nincs benne.
2015. nov. 7. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

80évesen is tetszeni fog magadon???

és akkor is azt fogod vallani amit oda felteszel ?

erre gondolj mielőtt bármit is felvarratsz magadra

2015. nov. 7. 11:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Mivel olyan szöveget akarok magamra tetováltatni, ami nagyon meghatárzza az életemet, és átsegít a nehézségeken, ezért igen, 80 évesen is tetszeni fog (akkor már amúgy sem fogja látni a csípőmet senki...)
2015. nov. 7. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik... a figurák jobban bejönnek
2015. nov. 7. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor az antitetkósok ezzel a dumával jönnek, hogy "80 évesen is tetszeni fog?" :D Nem olyan rég láttam egy képsorozatot, ahol idős embereket vetkőztettek le, akiknek az egész teste (!!!) tele volt varrva. UGYAN OLYANOK voltak a tetoválások, nem voltak eltorzulva, kikopva se semmi...Nekem is van tetoválásom, Édesapám emlékére és amíg élek nem fogom megbánni. Ha valaki azért csináltat tetoválást, mert valamihez kapcsolódik s nem pedig azért mert "divat" az sose fogja megbánni.

Bár én nő vagyok, szerintem szép csípőn a tetoválás. Bár én tuti nem bírnám ott ki, mert csikis vagyok :)

2015. nov. 7. 13:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó :)

Azt a képsorozatot én is láttam, nagyon jól nézett ki :))

2015. nov. 7. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Vannak igényes tetoválások, ezek a feliratok, viszont fantáziátlan igénytelen baromságok.
2015. nov. 7. 16:12
 9/11 silent7272 válasza:

Ez egy nagyon szubjektív kérdés. Aki "antitetkós", annak nem fog tetszeni semmi, sehol, mindenre meg lesz a kifogása. Aki pedig támogatja a tetoválásokat, az helyeselni fogja. De mint említettem ez nagyon szubjektív. Ahány ember, annyi vélemény lesz a dologról. Ja és ha még nincs tetkód és gondolkodsz rajta, akkor biztos felmerül majd a kérdés, vagy már felmerült, hogy fog-e torzulni? NEM! Ha profi csinálja, nem pedig egy "ismerős, aki otthon szokott varrogatni", akkor nem fog. Tapasztalatból mondom. Amik vannak neten, hogy majd x év múlva ilyen lesz, azoknak egy része photoshop, másik része pedig alapból rosszul lett felvarrva. Nekem speciel ezek jönnek be(ízlések és pofonok):

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni.

2015. nov. 7. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha karcsú a lány, és a csípője nem túl elálló, akkor cuki kicsi apróság. (első link)

Ha szélesebb a csípő, de nagyon vékony az alkat, akkor nem néz ki túl jól (úgymond nagyobbítja a természeti eltolódást).

Ha valaki testesebb, molettebb alkat, akkor viszont oda nem nézne ki túl jól.

Szóval ez eléggé testalkat függő és mielőtt többen félreértenék, külsőleg a karcsú és a teltebb egyformán tetszik.

2015. nov. 8. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!