Nincs piercingem, sem tetoválásom. Emiatt deviáns vagyok-e?
Idióta kérdés. Még mindig nem a tetovált/piercinges fiatalok vannak többen. Amellett meg látod, mennyien utálják az ilyesmit, gondolom nekik sincs, és én gyakrabban szaladok bele negatív véleményekbe, mint pozitívakba.
A fikázó hülyéknek meg annyit, hogy én magam is nagyon duván tele vagyok tetoválva, nem ilyen kis 1-2 fika mintával, hanem tényleg súlyosan, és mégis olyan állásom van, amivel az emberek 95%-ánál többet keresek, és megbecsülnek, mert szerencsére vannak olyan munkáltatók, akik nem kirekesztő primitív barmok, ha pedig mégsem tetszem nekik, nem érzik feltétlenül szükségesnek hogy világgá büfizzék a nézeteiket.
Elgondolkodtató kérdés. Manapság tényleg az lehet a deviáns akinek nincs tetoválása, vagy piercingje. :D
De ezt egyelőre még nem mondjuk.
Bátran legyél különc és ne csináltass tetkót, vagy piercinget! Ezért legalábbis ne.
Egyáltalán nem . Te vagy a normális.
Akkor jöttem rá, hogy mi a bibi a tetoválásokkal, amikor a Kowalszky meg a Vegáékat hallgattam, tetszett és egyet is értettem azzal, amit mondtak.
Aztán megláttam, hogy tetováltak, sőt. Azok az emberek, akik aranyosan arról énekelnek, hogy minden jó, úgy, ahogy van, és hogy jól van ez a világ kitalálva.
Akkor jöttem rá. hogy teljesen hiteltelenek. Semmit nem ér, amit mondanak. Hallgassa más, ha elhiszi a csalást, az átverést. Ja; minden úgy jó, ahogy van...
Elég érdekes a gondolkodásmódja....Egy ember nem attól lesz deviáns,hogy csináltat e tetoválást,vagy piercinget... Sokkal inkább a mentális és szociális megnyilvánulásaiban mutatkozik meg.. kedves 2. válaszadónak üzenem,hogy sem a tetoválásaim,sem a piercingjeim miatt nem kerültem eddig hátrányos helyzetbe sem a munkámban,sem a személyes környezetemben...jelenleg az óvónőképző főiskolára járok,munka mellett,gyereknevelés mellett,az évfolyamomban nekem vannak a legjobb eredményeim,és úgy gondolom,hogy nem az számít,hogy ki hogy néz ki,hány testékszere van,vagy nincs,még csak az IQ sem olyan lényeges,sokkal fontosabbnak tartom az EQ-t az érzelmi intelligenciát,mely megnyilatkozik az ember önismeretében,társas kapcsolataiban,konfliktus kezelésében is...Az ember külseje is elárulhat néhány dolgot,de sokkal inkább a viselkedése...sőt,még ez sem,hiszen nem tudhatjuk,hogy az az ember miért viselkedik úgy az adott helyzetben,milyen előzménye volt,milyen hatások érték,és még egy adott hatás is másként hat a különböző egyénekre...és attól,hogy valakinek tetszik a testékszer,és egyebek,valakinek pedig nem,még lehet a gondolkodásuk hasonló.A legjobb barátnőm (20 éve a legjobb) eléggé idegenkedik az ilyesmitől,mégis elfogad,és szeret engem így is,van elég intelligens ahhoz,hogy nem mondja nekem azt : HÉ,gusztustalan vagy :D Szóval neki talán nem tetszik ez,mégis szoros a barátságunk...Tehát mindenek előtt meg kell próbálnunk felülemelkednünk a személyes ellenérzéseinktől,és ha erőt veszünk magunkon,és hagyjuk,hogy ne a szemünk,hanem a szívünk lássa a másikat,talán megláthatjuk,hogy milyen ő valójában...érdemes megpróbálni...idézhetném Antoine de Saint-Exupéry-t is,de az már túl szentimentális lenne..
Van egy olyan mondás is,amit én személy szerinte nagyon kedvelek : "Ha valakinek problémája van velem, az az Ő problémája"... ez abszolút így van kedves kettes,ha még olvassa..A gyűlölet egy rossz érzés,egy méreg...és főleg azt mérgezi,aki táplálja ezt az érzést...előbb utóbb fölemészti az embereket,csak javasolni tudom a fent említett nézőpontváltást,sok remek embert ismerhetne meg,ha levenné a szemellenzőjét...sok sikert kívánok hozzá,tudom,hogy nehéz,de higgye el,megéri! És büszke lehet magára,ha sikerül...kezdje egy kis lépéssel,akár egy mosollyal egy tetovált ember felé,még az is lehet,hogy viszonzásul ön is kap egy mosolyt...a lehető legkedvesebb,és legönzetlenebb ajándékot,amit egy ember adhat a másiknak...
12.29; én nem látok "gyülöletet" a 2. válaszban.
Viszont nem szabad csodálkozni, ha gusztustalannak látja az egészséges emberi bőr roncsolását, idegen anyagok beletelepítését, és a hasonlókat. Mert bizony hogy nem természetes, nem is egészséges, haszontalan.
Valahogy sokat elárul -igazából nem is csak elárul, hanem reklámoz, a kirakatba kitesz- az emberről a külseje. Hogy milyen ruhát vesz, hogyan festi vagy nem magát, stb.
Lehet, hogy a mosoly is annyira természetes, mint a külseje. Lehet, hogy az is csak a felszínen van, annyira nem mélyről jön, mint a rajzok rajta.
A tetoválás meg a testékszerek szerintem a fészbukos világnézetű kor jellemző kórtünetei.
Aki nem követi, az inkább egyéniség, önálló személyiség, és nincs szüksége ilyen közös billogokra. Elfogadja magát olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!