Heget elfedni tetoválással?
Figyelt kérdés
Világos tintával is lehetséges? Van valakinek tapasztalata, tippje?2016. jan. 8. 01:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, de ez függ nagyban a heg méretétől, meg hogy mégis milyen "durva" hegről van szó. A legjobb amit tehetsz hogy felkeresel egy tetoválót, és megbeszéled vele, mert igazán pontosat és hiteleset csak Ő fog tudni mondani neked.
2/3 anonim válasza:
Sok tetoválást készítettek már hegek elfedésének érdekében szóval lehetséges.
3/3 A kérdező kommentje:
Eléggé kitüremkedik, egy hosszú, viszonylag széles vágás nyoma, ami orvosi ellátást igényelt volna, azt hogy összevarják. Csak mivel a baleset történésekor épp egy városoktól távoli túrán voltam, és nem akartam ez miatt hazamenni, a seb úgy gyógyult hogy most takargatnom kelljen :/
2016. jan. 9. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!