Hogyan tudom elfedni/elrejteni a tetoválásomat a csuklómon?
Én is kiabáltam a fiammal mikor tinta tollal vagy filctollal össze firkálta magát.Na nem a minta miatt,hanem mert felettem ,nehogy bőrbetegséget kapjon.
Ő is tetováltatott a beleegyezésem nélkül egy idézetet egy kis mintával körbe véve.Véletlen vettem észre és kérdeztem " miért?" Válasz "csak!"
Nem firtattam tovább miértjét,hisz már ott volt és hiába lettem volna mérges rá.
Hanem megkérdeztem "örülsz neki? nem bántad meg ,fájt" stb. Elkezdtünk beszélni róla és elmondta,hogy neki sokat jelent. Én elfogadtam és mondtam neki,hogy szép és jól áll neki.ő is nagyon örült .hogy nem kell titkolnia tovább.
Én szeretem a fiam akár tetkós akár nem akkor is ő az én fiam.
Ezt a kis történetet azért írtam le,hogy hátha bátorságot merítesz belőle és elmondod apudnak és anyudnak.
Ők is szeretnek és a bántás is szereltből jön majd,hogy féltenek nehogy a jövőd tegye tönkre ez a tetoválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!