Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 2 hetes tetoválással szabad e...

2 hetes tetoválással szabad e fodrászhoz menni?

Figyelt kérdés
Vicces, hogy mindig a tetoválásommal kapcsolatban kérdezek>< Na de az lenne a kérdésem, hogy a 2 hetes nyakamon levő tetoválással elmehetek e fodrászhoz? Festés-vágás kombó lenne, de nyilván érné víz a tetoválást. Tudjátok, véletlenül befolyik a samponos víz, vagy vizes a törölköző stb. Az a baj, ha lefóliázom és leragasztom ebben a melegben megposhad ráadásul nem tudom mennyire férne így hozzám a fodrászom, mivel eléggé felszoktam nyíratni hátul. Tehát inkább várjak vele még, vagy ennek ellenér is elmehetek?

2015. aug. 31. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
mehetsz.eddig nem mosakodtál? érhet hozzá víz,áztatni nem szabad.
2015. aug. 31. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván fürödtem, mindenki azt mondja áztatni nem szabad~ Kinek mennyi időt jelent az áztatás. Eddig ügyeltem, hogy ne érje sampon a részt, ahol van a tetkó, ha hajat mostam. De ott nem fognak.
2015. aug. 31. 22:53
 3/3 anonim válasza:
5-7napig nem érheti csak víz.utána víz és sampon is érheti
2015. szept. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!