Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerülhet ez a tetovál...

Mennyibe kerülhet ez a tetoválás? Kép lent!

Figyelt kérdés
A hátamra szeretném tetováltatni ezt az angyalt. Csak magát az angyalt. Megtudnátok mondani, hogy mennyibe kerülhet? Természetesen szalonban csináltatnám.
2016. jan. 4. 21:30
 1/8 A kérdező kommentje:
2016. jan. 4. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan 15-20 ezer között szerintem. Viszont én a helyedben gondolnék ki neki valami körítést, mert így elég furcsán mutatna egy sötét árnyék egymagában. Persze nem akarok beleszólni, neked kell tudni.
2016. jan. 5. 00:12
 3/8 anonim válasza:
Sinán lesz az 60.000 is ha a hátadra akarod. 15-20.000-ért még a legolcsóbb otthon tetováló sem hozza ki. Nekem a lapockámon (is) van egy madár. Az 10 évvel ezelőtt volt 25.000. És a lapocka az kisebb mint a hát. :) (utolsó mondat csak vicc volt)
2016. jan. 5. 03:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne csak a méretét nézd, hanem a bonyolultságát is. Ez nem egy olyan hú de bonyolult minta rengeteg árnyékolással és apró részlettel szerintem. Jobban átgondolva viszont tényleg reálisabb felfelé menni és 25-30 körül számolni. Viszont szerintem a 60 már kicsit sok egy ilyen mintánál. Legalábbis ahova én járok Szlovákiába ott nem kérnének el érte ennyit.
2016. jan. 5. 11:34
 5/8 anonim válasza:
Igazad van. Nem tűnik bonyolultnak viszont a tollakat is szépen ki kell dolgozni. Maga az anyalnak a teste valóban egyszerűnek tűník, de a szárny szerintem annyira nem. :) Viszont nem vagyok tetováló művész. Nem is varrattam az utóbbi 4 évben. Inszont szerintem jobbam jár a kérdező ha mégis kicsit többre számít. ;)
2016. jan. 5. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ebben tökéletesen igazad van, inkább számoljon többel, mint hogy elmaradjon pár ezer forinttal.

Én most varrattam egy hónapja egész vádlis tetoválást, rengeteg árnyékolással és kacifántos mintával. Az került 40 ezerbe. Én csak ebből indultam ki.

2016. jan. 5. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha az egesz hátadra akarod 100k felet is lehet meg atol is fög hogy angyal vagy mögé mégis 1 kis hátér hogy üsön..
2016. jan. 5. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Őszintén szólva azt hittem, hogy 50000 HUF alatt nem úszom meg, de így amit írtatok elég biztató. Az angyal maga már régóta fix, később esetleg kiszeretném bővíteni is. Lehet pont azzal ami a képen van.
2016. jan. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!