Ha a tetoválás alatt anyajegy van akkor mi történhet?
Figyelt kérdés
Sok anyajegyem van de szeretnék tetoválást . Ha olyan helyre kerül tetoválás ami közelében anyajegy van , vagy ha a tinta alapbol anyajegyre megy akkor milyen következményei lehetnek?2016. jan. 3. 17:26
1/4 Sunshinedoll válasza:
Elvileg nem tetoválnak anyajegyre. Nekem egy tetováló mondta, mikor specifikusan erre kérdeztem rá.
2/4 anonim válasza:
Az én tetoválásaim (sok van) mind úgy készültek, hogy az anyajegyek ki lettek hagyva. Tehát körülöttük rendesen tetoválva van, de rajtuk egy csepp tinta sincs. Tudomásom szerint nem szabad rávarrni, de azt nem tudom pontosan hogy miért nem.
3/4 anonim válasza:
nem tetoválnak rá, körbe szokták tetoválni, vagy ha nagyon gáz, akkor le kell szedetni előtte
amúgy biztos anyajegy? én is azt hittem, hogy tiszta anyajegy a hátam, aztán felvilágosított a doki, hogy a nagy részük csak szeplő :D
4/4 anonim válasza:
nekem is ki vannak hagyva, de ügyes tetkós úgy körbevarrja észre sem lehet venni hogy ott van. rá nem szabad tetoválni, hogy pontosan miért azt nem tudom (bár engem is érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!