Azok a lányok akik tele vannak tetkókkal, ők mind nikotin és alkoholfüggők?
évente 2× iszom és 38 év alatt egy szál cigire se gyújtottam rá....biztos én vagyok a kivétel
amúgy kérdező, nem félsz, hogy valaki fenéken billent, agy beveri a képed?
Azok a fiúk akik tele vannak tetkóval,ők mind nikotin es alkoholfüggők?
Már ne is haragudj,de hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget?Mi köze van az alkoholnak,a drogoknak,a ciginek..stb.-nek a tetováláshoz?
Ja!
És akinek nincs tetkója az nem dohányzik és antialkoholista.
Én azt hallottam hogy minden tetovált volt már börtönben és ha bemennek a kormány ablakhoz a szociális részlegre alanyi jogon jár nekik egy nagymotor és bőrdzseki. ... vicc ez a kérdés igaz?
Miért van az hogy aki nem 100%-ban droid vagy esetleg tetszenek neki olyan dolgok ami a legtöbbeknek nem az egyből aszociális, antiszociáls önpusztító, erősen deviáns a többségi társadalom szemében? Láttam már öltönyös családbántalmazót aki nem különbözött senkitől és 120kg-s motoros tetkós szőrös állat apukát aki teázott a kislányával. Ennyit az előitéletekről. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!