Az iskolai dohányzást, máshogy kéne kezelni?
Ki tartaná számon a napi 2 szálat?
Én azt mondom jól van ez így. Nehogy már 18 éven aluli gyerekeknek építsenek külön dohányzóhelyet, meg még meg is veregessék a vállukat, hogy jól van, ügyes voltál, mert a kukába dobtad a csikket.
Bujkáljanak csak. Ha lebuknak, akkor meg lebuknak. Ez van.
Szerintem az a normális, hogy mindenhol füstriasztó van, a tűzoltók téves riasztásának költségét meg az fizeti, aki miatt beriasztott az érzékelő (aki a wc-ben dohányzott).
Ennyi.
Sajnos az átlag nem tudná tartani a mértéket.
Inkább a káros hatásokra kellene felhívni a figyelmet.
Ne feledjük a mondást "aki tiltással nevel, hazudni tanít". Láttam már általános (!) iskolás gyerekeket rohanni ki az iskolából, hogy rá tudjanak gyújtani.
A fiatalok egy nagy része dohányzik. Ez fájhat, üvöltözhetünk, de attól még tény. A (középiskolákban) kijelölt dohányzóhellyel pont, hogy a nemdohányzókat védenénk. Nem kéne cigifüstben pisilniük pl... De nem, marad a jó öreg magyar szokás, hogy "féllegálisan" és "bármindenkitudjadeazért"...
Mint dohányos, köszönöm a hozzáállásodat, példamutató lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!