Valaki körül tudná írni vagy tudná hasonlítani valamihez a tetoválás okozta fájdalmat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 23:30
1/10 anonim válasza:
Nekem csuklón: égető érzés, mintha konkrétan lenyúznák a bőrt rólam
Háton: mintha tollpihével simogatnának, egyáltalán nem fájt
Mindenkinek más, hogy hol és mennyire fáj a tetkó.
2/10 anonim válasza:
Alkaron olyan volt, mintha karmolnának.
3/10 anonim válasza:
A vádlimon olyan volt, mint az epillálás. A tarkómon mintha masszíroztak volna.
4/10 anonim válasza:
Vállamon mintha felkarcolnák,felvágnák a bőrömet. Nem elviselhetetlen de nem is kellemes
5/10 anonim válasza:
Olyan, mint az epilálás, szurkáló, bizsergető érzés. Nekem nem fájt, csak a vállam felé vált kicsit kellemetlenné, mintha karcolgattak volna.
6/10 anonim válasza:
Bokámon kicsit fájt csak. Mellkasomon nem éreztem de a lapockáim között annyira fájt hogy elszaladtam volna inkább. Mintának a méretétől, fajtályától és tőled is függ.
7/10 anonim válasza:
Ha a tetováltatni szeretnél és a fájdalom a legfontosabb kérdésed akkor bele se vágj, nem akarod igazán.
8/10 anonim válasza:
Ha tényleg akarod, akkor nem számít mekkora a fájdalom, elviseled.. Egyébként nem nagy szám, kicsit égető érzés a satírozás, de maga a körvonalak nem fájtak annyira.. A satírozást meg megszokod már az első 1-2 percben..
9/10 silent7272 válasza:
Nekem jobb alkaron könyöknél olyan volt mintha finoman karcolták volna, pl amikor a macska a karmaival próbál kapaszkodni beléd. Amikor a csontra ért, akkor sem volt másabb.
10/10 anonim válasza:
Gerincem vonalán van tarkótól lefelé tetoválásom.
Mikor készült, egy idő után megkérdeztem, hogy "Már csinálod?" Abszolút nem fájt, semmi nem volt, azt hittem, hogy még csak valamit matat előtte törölget vagy valami, pedig engem előtte össze-vissza ijesztgettek, hogy be fogok szarni annyira fog fájni a gerincemen meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!