Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Friss tetoválás?

Boros P. Ince kérdése:

Friss tetoválás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap elkészült végre az első tetoválásom. Nincs is vele semmi gond, viszont kenegetni kell ugye bepantemmel, és hát mivel már hűvös van elkel a hosszú ujjú ing,kabát stb. Hogy oldhatom meg, hogy ne kenje úgy össze? Meg nem veszélyes az, hogy a kabát hozzá ér? (Az nem túl steril..

Köszönöm a válaszokat előre is.

#Tetoválás..
2015. okt. 31. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
fólia
2015. okt. 31. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, az kézenfekvő de a művész azt mondta azt ne nagyon használjam mert akadályozza a gyógyulást..sőt.

Főleg, hogy a nap nagy részében úton vagyok, így a fóliát napi 10-12 órát a kezemen kellene hagyjam, amitől levedzene, stb..Valami más nincs ?:)

2015. okt. 31. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ezt előtte kellett volna megérdeklődni, de itt is több tucat hasonló kérdést találsz. :D
2015. okt. 31. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
KELL. a fólia. ki csinálta? priviben írd meg légyszi. :D mer barom :D kell, muszáj fólia :D
2015. nov. 1. 02:38
 5/7 anonim ***** válasza:
ui: alváskor vedd le, de 1-2 hétig kell fóliázni. én amúgy ajánlom rá a 100%-os aloévera gélt. nekem a csávó se vágta, mikor varrt, de elittam a bepanten pénzt, és 1 éjjel alatt behegedt a satír tetkóm. szóval, érdemes beruházni rá, főleg ha nagyobb tetkód van....
2015. nov. 1. 02:39
 6/7 anonim válasza:

Konkrétan az első napokban trutyi fog csorogni belőle. Ha a tetováló művészed szerint nem kell rá semmi, kérd kölcsön a ruhatárát, mert még a negyven fokos hőségben sem árt egy pólót felvenni.

Amikor besebesedik, akkor ne legyen rajta, mert a nedvességtől nem fog tudni begyógyulni - de ez már a második szakasza.

Egyébként az eszem megáll, hogy ezzel nincs tisztában a mester...

2015. nov. 26. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:

A fóliát ahogy hazaértem mindig letéptem magamról, és többet nem volt a tetováláson. A tetoválóm is így javasolta. Sose jött belőle semmilyen trutyi, nagyon rövid idő alatt nagyon szépen gyógyultam mindig is.

Egész kar, egész mellkas és hason található minták. Tehát nem 1-2cm-es írásjelek.

2015. dec. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!