Friss tetoválás?
Sziasztok.
Tegnap elkészült végre az első tetoválásom. Nincs is vele semmi gond, viszont kenegetni kell ugye bepantemmel, és hát mivel már hűvös van elkel a hosszú ujjú ing,kabát stb. Hogy oldhatom meg, hogy ne kenje úgy össze? Meg nem veszélyes az, hogy a kabát hozzá ér? (Az nem túl steril..
Köszönöm a válaszokat előre is.
Hát igen, az kézenfekvő de a művész azt mondta azt ne nagyon használjam mert akadályozza a gyógyulást..sőt.
Főleg, hogy a nap nagy részében úton vagyok, így a fóliát napi 10-12 órát a kezemen kellene hagyjam, amitől levedzene, stb..Valami más nincs ?:)
Konkrétan az első napokban trutyi fog csorogni belőle. Ha a tetováló művészed szerint nem kell rá semmi, kérd kölcsön a ruhatárát, mert még a negyven fokos hőségben sem árt egy pólót felvenni.
Amikor besebesedik, akkor ne legyen rajta, mert a nedvességtől nem fog tudni begyógyulni - de ez már a második szakasza.
Egyébként az eszem megáll, hogy ezzel nincs tisztában a mester...
A fóliát ahogy hazaértem mindig letéptem magamról, és többet nem volt a tetováláson. A tetoválóm is így javasolta. Sose jött belőle semmilyen trutyi, nagyon rövid idő alatt nagyon szépen gyógyultam mindig is.
Egész kar, egész mellkas és hason található minták. Tehát nem 1-2cm-es írásjelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!