Mit gondoltok egy váll- vagy egy alkartetkóról? Melyik művészt ajánlanátok Magyarországon legjobban? A közben érzett fájdalmat mihez tudnátok hasonlítani?
16 éves vagyok még remélhetőleg növésben és kondizok is rendszeresen, szóval nem mostanában gondoltam, csak nagyon megfogott a téma, és belegondolva tényleg nagyon király lehet, ha egy nagyon szépen részletesen kidolgozott rajz van az emberen :D Tényleg mindenre kíváncsi vagyok, tapasztalatok, élmények, mindennek nagyon örülök :D
Még azt hozzátenném, hogy ha ajánlotok valakit, nálam csak a minőség számít, ha már varratok magamra egy életre, akkor azon úgy gondolom nincs mit spórolni :)
Szia, A növekedés nem gond ha nem szimmetrikus a minta,a bőr nyúlik az izomnövekedéssel együtt, de szerintem is várj még minimum 2 évet, nem lehetsz még elég érett ahhoz, hogy meghozz egy életre szóló döntést. Vállon és alkaron is maximálisan tűrhető a fájdalom.Munka szempontból a váll előnyösebb, mert az eltudod rejteni akár egy pólóval is.
DarkArt,Invictus a legjobb szalon szerintem. 20F
Köszi! :)
Egyébként olyan 20 után egy kicsivel gondoltam, mikor már tudom, hogy a munkámhoz melyik passzol.
Arra vagyok még kíváncsi, hogy egy tényleg nagyon szépen kidolgozott tetkó mennyibe kerül? Hogyha mondjuk olyanban gondolkodok, ami vállon van, de egy kicsit lelóg felkarra is
A Dark Art és a Stingers tattoo nagyon jó szalonok, de a Westendben lévő szalont nem ajánlom, mert flegmák és irreális áron dolgoznak.
Mindig nézd meg a választott tetoválód korábbi munkáit, általában minden művésznek van egy katalógusa.
Érzés: én ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy pici fúróval karcolgatnák/vagdosnák a bőrömet.Nem kellemes, de simán kibírható.
Előtte egyél valamit, plussz szopogass el néhány szőlőcukrot,mert le fog esni a vércukrod, amíg varrnak és ezért elájulhatsz (én egyszer sem ájultam el, de hallottam olyanról, aki igen). Amúgy észrevettem, hogy ha kipihenten, normális kajálás után megyek varratni, nem csak, hogy nem ájulok el, de sokkal kevésbé is fáj! Én 19 évesen csináltattam az első tetkómat és nem bántam meg. 16 évesen, pláne fiúnak még korai szerintem, mert a fiúk később érik el a végleges magasságukat, mint a nők. Még 2 évet várnék a helyedben én is, de te tudod. (6 tetkóval rendelkező 25/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!