Az normális egy friss tetoválásnál?
Ne fóliázd! Nem kell. Kenegesd, hagyd hogy gyógyuljon. Hamarosan hámlani is fog.
Ha meg a bőröd nem bírja a tintát, úgyis kidobja sajnos, a saját védekezése érdekében.
Miért fóliázod??? A tetováló azt mondta nem kell. Mert nem kell. Nekem van egy csomó tetoválásom, de SOHA nem fóliáztam! Persze először befóliázzák, de utána már NEM szabad!
'Bepállik" a bőröd a fólia alatt és azért trutymósodik. Nem gyógyulási folymat.
Szépen szedd le magadról azt a sz-t , mosd le hideg vízzel, itasd fel a vizet papírtörlővel (ne törölgesd csak nyomd rá a papírt), aztán nagyon vékony réteg Bepanthen és ennyi. Nap 4-szer kend.
Semmi gond.Nem lesz baja. Nekem van kb egy m2 tetkóm és én mindet fóliázom 4 napig. Reggel este lemosom hideg vízzel, majd szárazra törlöm papírtörlővel, bepanthennel vékonyan kenem és vissza a fólia.
Nem lesz varos és nem fog hámlani, ergo kevesebb festék távozik így és nem lesz foltos, mivel nem kap levegőt ezért a festék sem fog oxidálódni. De majd mindjárt bebizonyítják az okosok, hogy nincs igazam. Te meg eldöntöd, hogy kinek hiszel.
https://www.youtube.com/watch?v=2Z0e5Ygoemo#t=6m33s
Én inkább neki hiszek. Minden ismerősöm fóliázta. Mondjuk szerintem egy nem hozzáértő meg nem mondja soha, hogy melyik volt fóliázva vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!