Normális ez tetoválásnál?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam egy egész combos tetoválást, nem az első. Viszont eléggé fáj, és nagyon piros körülötte, gondolom ugye a gyulladás miatt. De nagyon fáj, és forró az egész combom.
A többi tetoválásom sokkal-sokkal kisebb, és azoknál nem volt ilyen. Lehet a mérete miatt van ez?
2015. szept. 30. 13:59
1/3 anonim válasza:
Szia!Igen ez az én tetoválásomnál is ez volt. Van sok kicsi és múlt hét csütörtökön csináltak egy félkarost és még a hónemalja is piros volt,de már egyre kisebb és már vörösből zöld,sárga,és már alig látszik.
Néhány nap és nem lesz gyulladt. Csak kenegesd és két kenés közt öblítsd le,Hogy a vérsavó ne marja ki.Én ,ha éjjel felébredtem akkor is lekezeltem :)
Biztos nagyon szép,,képet nem raksz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!