Tetoválásnál, amikor megvan a kontúr, és színezni is kell akkor azt ugyan azzal a tűvel csinálják? Vagy színezéshez teljesen más fajtájú tű kell?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 11:21
1/5 anonim válasza:
Ha tetováló vagy és nem tudod, akkor ne csináld.
Ha csak tetováltatni akarsz, akkor meg nem a te dolgod :D
2/5 A kérdező kommentje:
Csak tetováltatni,és érdekelt :D
2015. jún. 26. 11:51
3/5 anonim válasza:
Bár nem vagyok tetováló, de barátnőmet többször is kísértem már tetováltatni. Más tűvel csinálják, olyannal, amiben több tű van egyszerre és jobban is fáj :D
4/5 anonim válasza:
előzőnek van igaza, a kontúros 1 tűs (ha jól láttam), a szinezős több talán 4-5... a kontúrokat még csak csak tűrtem de szinezésnél már bebecsurrant majdnem :D főleg csuklónál :D pont ma csináltam .D
5/5 vasgabor válasza:
A konturt általában minimum 3 vagy több tűvel készítik 1 tűt nagyon ritkán. A szinezést akar 15-17 tűvel is csinálhatják! Amekkorát a szinezendő minta enged. Lehet kör,lapos egysoros,2 soros (ebböl is van több fajta M1,M2) félköríves stb. (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!