Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire lenne megvalósítható,...

Mennyire lenne megvalósítható, és mennyibe kerül cirka ez a tetoválás?

Figyelt kérdés

[link]

A kérdésem az lenne, hogy milyen pontosan lehetne visszaadni ezt a képet a bal alkaromon, annak is a belső részén. Köszönöm a válaszokat! :)

2015. szept. 26. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

szerintem kicsi lenne a terület mert nagyon kikell dolgozni a tetoválást

olyan 40-50k

2015. szept. 26. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy eleg nagy tetovalas, ilyen reszletekkel szerintem hatra ferne el, 50-100k is lehet akar
2015. szept. 26. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szebb lenne felkarra és körben, minthogy a minta is forgástestesen van rajzolva.

Alkaron is meg lehet oldani, bár apróbb lenne és nem látszana minden részlet szépen.

Végül is megvalósítható, de tényleg részletes egy minta, ezért kb másfél-kétszeres nagyításban teljes alkarra lehetne szépen.

Helyfüggően 40-70.000 közé tenném az árát.

De csak alkar belső részre...hát, ha nincs olyan Popeye méretű alkarod, akkor nem nézne ki jól. De még egyszer mondom, hogy teljes alkarra viszont nem lenne rossz.

2015. szept. 26. 14:08
 4/6 anonim válasza:

De ezt alkarra kell mert a Farcry játékban is alkaron van :D :P

egyébként szerintem is tul zsufolt lenne alkarra ... inkább egész karra szétnyujtva ;)

2015. szept. 26. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt számomra. Elgondolkozom, hogy teljes felkarra varrassam-e, jó ötletnek tűnik.
2015. szept. 27. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól néz ki,de szerintem nagyobb terület kéne neki,mert kicsiben nem néz ki olyan jól.Mennyibe kerül ez a tetoválótól függ!40 ezer kb,de Pesten k.urva drágán csinálják.
2015. okt. 1. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!