Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » S. O. S Kidobta a tintát?

S. O. S Kidobta a tintát?

Figyelt kérdés
1hete csináltattam tetoválást, most kezd hámlani, egy felirat és ahol már lejött egy picit(tényleg picit) ott látom hogy iszonyatosan halványnak tűnik, ez még erősödik vissza vagy hogy működik? (első tetkó)

2015. szept. 25. 20:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még, hogy kenem még Bepanthen-nel és fél másodperc alatt beszívja a bőröm
2015. szept. 25. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Megesik, hogy itt-ott kidobja a bőr a festéket, normális szalonokban éppen ezért az első korrekció ingyenes, ilyenkor kipótolják neked a hiányzó részeket.
2015. szept. 25. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor valoszinu hogy fako lesz es ujra kell uttetnem?
2015. szept. 25. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor újra kell ütni.De legközelebb figyelj oda az ápolásra, mert lehet ez miatt lett ilyen.Ne aggódj, nekem is az első rossz emlék.(Varos heges, fakó)Aztán váltottam tetoválót, aki azóta a barátom lett és sokat segített a kezelésben.
2015. szept. 28. 06:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Környezetembe sok embernek van tetoválása, és nekik is az csinálta aki nekem és úgy ápoltam ahogy ők,nekik mégis szép :)
2015. szept. 28. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Van különbség az emberek között és még a bőr felület között is.Nem mindegy, hogy rajtad hol készült a tetkó, sem hogy mikor.Tetováltass a kezedre, és pár év múlva fakó lesz. Megesik, hogy egy embernek be kell vésni a mintát, van akinek meg éppen megkarcolja. Sőt, a festékek közt irtó nagy különbség van.

Ha hiszed ha nem, az első tetkóm varos lett és ronda. A hátam pár napig levedzett és kétszer át kellett menni rajt, mindkétszer. A vállaimon már más tintával és más eljárással kezelve sem nyákos vér, sem tinta nincs a fólia alatt. Nekem meglepő volt, de a haver csak nevetve annyit mondott,"Jól kezelted".

Nem, változtatott a kezelésen és tattoo finish-t is használ pár éve.Most a lemos-beken-fólia kombó van.

2015. szept. 29. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!