1/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl csicsás, feltűnő. Mondjuk nem is az a lényeg, hogy ki mit gondol róla, hanem, hogy neked tetsszen, meg ha van mondanivalója akkor az fontos legyen a számodra.
2/18 anonim válasza:
Nekem se tetszik.
Ha korombeli lennél és meglátnám az esélyeid 0-ák lennének.
3/18 anonim válasza:
Maga a virág tetszik, habár nem egy profi munka, de egy ilyen csúnya, kidolgozatlan karon iszonyat előnytelen.
5/18 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a karod hagy némi kivetnivalót maga után, de ez a tetoválás ocsmány. Nem értem az embereket, még biztos "szépülni" fog amint gyógyul, de nagyon elkeserítő számomra... Te kérdezted én válaszoltam, de ha neked tetszik akkor aztán... Valami haver csinálta? :D
6/18 anonim válasza:
Nagyon összefolyik, nem elég kontrasztos, meg úgy eleve nem tetszik, hogy virág.
7/18 anonim válasza:
Nem tetszik... a színek nem elég élénkek, semmi kontraszt, nincs benne semmi, ami megfogna.
8/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, szerintem ne hordd.
9/18 anonim válasza:
(Nekem nem tetszik nagyon összecsapott munka) DE AMI A LÉNYEG AZ EMBER NEM MÁSNAK CSINÁLTATJA A TETOVÁLÁST HANEM SAJÁT MAGÁNAK EZÉRT NEM SZABAD TÖRŐDNI MÁSOK VÉLEMÉNYÉVEL!!!!!
10/18 anonim válasza:
Fiú/lány? Végül is tökmindegy, a tetkók nevetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!