Lehet később problémám tetoválás miatt?
Sziasztok! Már régóta tervezem hogy csináltatok az alkaromra egy elég nagy tetoválást. Ha később állásinterjúra megyek ez nagyban hátráltatni fog?
17/F
Nem.
Mára a munkáltatók nem olyan vaskalaposak, mint régen. Max hosszú ujjú ingben mész az interjúra, ha ettől félsz.
Én szociális munkás vagyok, 7 tetoválásom van, félhátam ki van varrva, alkarom, lábfejem... ja és a tetejébe még nő is vagyok, ráadásul szőke :D
nem volt ezzel soha gondom...
Nekem elsőre az tűnt fel hogy régóta tervezed... mióta? 12 éves korod óta? Komoly tetkó lehet ha gyerekként találtad ki... pár év múlva már ciki lesz számodra is talán. Szóval egyelőre még várj, 3-4 év múlva már jó esetben felnősz és magadtól is rájössz kell-e neked, nem itt fogod kérdezni.
Egy tetkó amúgy bármikor elfedhető, ruhával, pár réteg alapozóval... nem kell mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!