A vazelintől viszkethet a tetoválás?
Figyelt kérdés
Eddig is viszketett, de bepanthennel kentem és ennyire nem mint most ahogy bekentem vazelinnel2015. aug. 1. 16:16
1/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs, valakitől azt hallottam, hogy szerinte ez a legjobb a tetoválásra, és semmi baja, nálad megeshet hogy másképp van. Mindenkinek más a bőre, ezáltal másképp reagál bizonyos dolgokra. Keresd fel a tetoválódat, és kérdezz rá, esetleg egy bőrgyógyászt, nehogy allergiás légy rá. :)
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Második: nem ez volt a kérdés, de örülünk, hogy megosztottad ezt a fontos információt. Szerintem a tetováltak 99%-a tudja hogy azzal szokták leggyakrabban kezelni, de talán még a nem tetovált emberek 10%-a is tudja.
4/4 anonim válasza:
Talán ha olyan dologgal kennéd, ami tetoválás kenésére kell, akkor nem viszketne. Konkrétan a Bepanthene se arra való, de jó rá, viszont vannak különböző ilyen célra gyártott amerikai krémek, permetek, attól nem viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!