Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ezek divattetkónak számítanak...

Ezek divattetkónak számítanak vagy sem?

Figyelt kérdés

Nekem ezek tetszenek, nem a válaszoktól fog függni, hogy megcsináltatom-e vagy sem, csak kíváncsi vagyok arra, hogy mások mit gondolnak ezekről úgy, hogy a "történetet", a jlentését nem ismerik.

1. bal kézen a mutató-, középső-, gyűrűs ujjaknak a belső felére, mindegik ujjon más jelkép: focilabda, repülő, vállfa

2. Jobb combon ez a felirat: "Adventure is out there!" és az a házikó a sok-sok lufival a Fel!-ből.

3. Hát alsó részére vagy oldalra derékhoz: "She acts like summer

and walk like rain." (ez egy dalszövegrészlet)

4. Nyakra: Més que un club

5. Mini világtérkép lapockára

6. Egy horgony a boka környékére

Illetve még annyi, hogy ezek közül melyiket lenne érdemes első tetkónak csináltatni?

#divat #tetoválás #divattetkó
2015. júl. 31. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Igen,azok.

2. Egyiket sem,legyen egyedi a mintád!

2015. júl. 31. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Számomra egyedik, mert van jelentésük. Mindnek, de főleg az 1-nek, a 2-nak, és a 4-nek. Mondjuk a negyediknek elég egyértelmű, hogy mi. :D

Ps.: Kissé öreg a billentyűuzetem, ezért vannak elírások, nem azért, mert hülye vagyok. Pl a harmadiknál az tudom, hogy walks, csak nem írta ki az s betűt.

2015. júl. 31. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát elégé gyakoriak,de mégsem taszító módon.Ami viszont minden 3. tetovált emberen van,az a horgony,szóval én azt mindenképpen kihagynám,ha a többi neked mond valamit,akkor tetováltasd!

Én a derékkal kezdenék,nem azért,mert oda akarod a dalszöveget,hanem maga a derék testrész miatt/vagy esetleg nyakra. Utoljára hagynám a ujjak belsejét...

2015. aug. 1. 08:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, a horgonyt gondoltam, hogy sok emberen van. :/ Viszont számomra annak is van jelentése (mondjuk más, mint amit alapból jelent), meg hát nem fogom tagadni, tetszik is. De elképzelhető, hogy zavarna, hogy minden második emberen is van, szóval... nem tudom.

Köszi. :)

2015. aug. 1. 09:16
 5/5 anonim válasza:

Leginkább úgy tudod megállapítani, ha egyszerűen angolul beírod a Google-ba, amit szeretnél, + azt, hogy tattoo, és ha rengeteget kiad, akkor divattetkó, ha nem, akkor annyira talán nem. De itt az én véleményem:

1. Maga a minta szerintem nem tömeg, maximum a hely ahová csinálnád, de az meg nem számít, millió ember tetovál ujjra. Ha van jelentése, piros pont.

2. Ilyet még sosem láttam, de most rákerestem én is, ahogy mondtam, és 20-at nem adott ki körülbelül, akkor egyet sem. Nem vagyok tisztában azzal, hogy mit jelent számodra, ezért nem mondom azt hogy ez igenis tömeg, és mondj le róla (különben sem ettől függ), ha szeretnéd, és úgy érzed, fontos része az életednek, akkor csináld meg, ez a közel 20 kép az interneten, még nem a világ vége. Vannak sokkal de sokkal rosszabb tetoválások is, amik már több száz oldalon keresztül kísérik a Google-t.

3. Ha kedves neked ez a dal, amiből a szöveg van, miért ne? Ha még ezen felül is jelképez valamit, plusz pont. Ha nem az interneten láttad, hanem te magad emelted ki pont ezt a sort, akkor dupla pont. Beírtam Google-ba, egyet sem láttam, hajrá. :)

4. Körülbelül 5-10 képet láttam, ezt sem mondanám annyira tömegnek.

5. A térkép már egy kicsit divattetkónak minősül, sok embernek van, de mindenkinek más. Valakinek csak egy konkrét részlet, valakinek az egész világ, ahogy tetszik.

6. A horgony szintén annak számít sajnos, az Old School tetoválást például a tengerészek kezdték el, ha jól emlékszem, ebből következik, hogy elég sok embernek ékesíti a testét hasonló, azóta is közkedvelt minta.

De ha neked ezek tetszenek, akkor ne érdekeljen hogy hány embernek van. Nyilván rossz érzés, máson viszont látni azt, ami rajtunk is megtalálható, de éppen ezért, kérd ki a tetoválód véleményét, ha te esetleg nem értesz hozzá, kérd meg, hogy alakítsa át, rajzoljon több variációt, ami szerinte ütősen nézne ki, te pedig válaszd ki azt, ami neked a legjobban tetszik. Máris nem lesz tömeg. :)

Bocsánat a sok rizsáért, de nem tudtam és nem is akartam volna annyival letudni az egészet, hogy "mind tömeg.". :)

2015. aug. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!