Mennyire fáj egy csuklótetoválás annak aki nem bírja a fájdalmat?
Annak, aki nem bírja a fájdalmat, egy vádli vagy egy combtetkó is kib____szottul fáj, nemhogy egy csukló... Semmi hús, semmi zsír, csak bőr, inak és csont, maga a pokol lesz.
Ezt az Odaát-os mintát meg egyébként sem varratnám olyan helyre, ahol mindenki látja. Sok munkahely van, ahol tolerálják a tetoválásokat, de az okkultista jelképetek kb. sehol nem nézik jó szemmel. Ha mindenképp kell ez a minta, akkor olyan helyre varrasd, ami nem látszik.
Tesómnak van belső alkaros tetkója, ami leér a csuklójáig, állítása szerint halál volt, pedig ő bírja a strapát. Azt mondta, hogy ez, meg a félhátas minta gerincmenti része fájt neki a legjobban, a többi elviselhető volt.
De mint mondtam "sok munkahely van, ahol tolerálják" és "okkultista jelképetek kb. sehol". Ez nem azt jelenti, hogy kivételes helyek nincsenek, de meglehetősen sok olyan hely van, ahol egy egyszerű, semmilyen virágmintát meglátva is elküldenek, nemhogy egy pentagrammot. Munkahely- és interjúztatófüggő ez a dolog.
No, hát én annyira nem tűröm jól a fájdalmat, de én kb meg sem éreztem. Két apró, egyedi felirat van a csuklóimon, kb meg sem éreztem, egyszer kellett visszamennem egy kis igazításra, de az sem fájt.
Viszont, az, hogy a mai világban nem nézik a tetoválást, óriási badarság. Sok ismerősöm van, akik tapasztalták, hogy még a vendéglátásban is a legtöbb helyen probléma, magamon azt tapasztaltam, hogy a multik nem túl toleránsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!