15 évesen csuklótetoválás?
Figyelt kérdés
Valami egészen kicsi, fekete-fehér feliratra gondoltam.2014. okt. 12. 17:12
2/8 A kérdező kommentje:
Csak esetleg nem túl korai? Mondjuk nem szertnék semmi nagyobbat csak tényleg valami aprót.
2014. okt. 12. 17:58
3/8 SzilKa válasza:
de, korai...
eleve hivatalosan csak 18 év felett lehet tetováltatni, illetve 16-18 év közt szülői engedéllyel. Szinte biztos, hogy ha 15 évesen varratsz, azt évek múlva meg fogod bánni, jócskán fog még változni az ízlésed.
4/8 anonim válasza:
első vagyok, szerintem nem, lehet ennyi idősen is érett valaki, persze ha a szüleid is belemennek. titokban rossz húzás lenne.
5/8 anonim válasza:
Igaza van a 3-as válaszolónak. Ha belegondolok, hogy mit tetováltattam volna magamra 15 évesen, valószínűleg most rosszul lennék tőle..rendes tetováló el se vállalja.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet még várok vele egy kicsit
2014. okt. 13. 21:12
7/8 anonim válasza:
Mi a felirat? Mikor határoztad el hogy neked ez kell? Nekem van egy szabályom tetkóra (meg még pár másik) hogyha van egy ötlet, várj egy évet és ha még mindig annyira akarod akkor kezd el tervezgetni.
8/8 anonim válasza:
szia én 15 vagyok csuklomon is van tetkom meg egyéb más helyeken ha elhatároztad magad nem korai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!