Szeretnék tetoválást. Milyen tanácsokat tudnátok adni?
Info (ami talán hasznos lehet):
- egy 'full-sleeve' stílusú, NEM nonfiguratív tetoválást szeretnék a bal alkaromra-csuklómra (a jobb oldalon túl sok az anyajegy)
- kb. 179 cm magas vagyok (két éve, 18 évesen voltam mérve), 46-47 kg (ezt viszont MOST mértem, 20 évesen)
- fiú vagyok, orvostanhallgató, alacsony a vérnyomásom és a vércukrom is sokszor esett már le, ezek miatt többször is rosszul lettem a múltban
Minimum mekkora összeget tanácsos/érdemes tetoválásra fordítani? Mik a kontraindikációk az esetemben? Mitől óvakodjak? Mi az, ami tanácsos?
Tuti oda? Nem lesz gáz ez a melónál? Valahol nem tolerálják, nekem pl nyáron 40 fokban is hosszú ujjúban kell lennem a melóhelyen.
A cm és a kg nem számít.
Amikor csinálják, szopogass közben cukrot.
Óvakodj a nem profiktól. Érdemes többet áldozni, de akkor minőségi legyen a tetoválás.
Az összegről nem tudok nyilatkozni, nekem 150 körül volt amit utoljára csináltattam, de az elég nagy és amúgy is megérte nekem 1-1 alkalomra (3-4 óra) kiadni a 10-15.000 Ft-ot. Szóval ez méret és tetováló függő is.
"nekem pl nyáron 40 fokban is hosszú ujjúban kell lennem a melóhelyen."
Nem baj, én most is egész nyáron hosszuujjúban vagyok, van, hogy mellényt is húzok.
Akkor olyan százas?
Miért ne látnák? Nem hiszem, hogy egész életedben hosszú ujjúban szeretnél mászkálni a kórházban. Vagy nem kórházi munkát tervezel?
Jó, egyébként nem gondolnám, hogy emiatt nem vennének fel valahová, ha egyébként tökéletesen alkalmas vagy. De valahogy nekem ez amolyan illemkérdés, mint hogy mondjuk egy vizsgára normálisan felöltözök, és nem farmer-rövidgatya kombóban megyek el.
Imádom a hosszúujjú ingeket. Most is abba vagyok.
Háziorvosnak készülök, de hát ugye egy háziorvos is dolgozik kórházban.
Azon nekem is megakadt a szemem. Ilyen magassághoz tényleg durva, de meg tudom érteni a dolgot, mert én is olyan pálcika alkat vagyok, aki akármit eszik, nem hízik.
Sportolsz valamit egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!