Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elhagyható a fóliázás?

Elhagyható a fóliázás?

Figyelt kérdés
Tegnap varrattam egy nagyobb mintát, kentem bephantennel,fóliáztam de reggel arra keltem hogy inkább az árnyékoknál és a fekete résznél mint ha picit "felálzott" volna. Ilyen trugyisabb néhány helyen így nem gond ha csak kenném és max este alvásnál fóliáznám be?
2015. júl. 16. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kérdezted a tetoválóst?

Nekem a tetoválós azt mesélte, hogy 2 napig, főleg a nagy melegben 2-3 óránként kenegessem, és fóliázzam. Később a fóliát elhagyhatom, de kenegessem tovább.

Nekem is olyan volt mintha az összes festék ki akarna jönni, de nem. Szépen begyógyult.

2015. júl. 16. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem az első tetkóm csak furcsa, hogy ilyen "ázott" mert a többi nem annyira volt ilyen bár lehet azért mer sok a satír nem tudom de lehet full normális pasz :D
2015. júl. 16. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Öhm...

NEM kell fóliázni!!!!!!! Ha kész a tetkó, akkor szépen befóliázza, hazamész, kb 2 óra múlva leveszed a fóliát, lemosod tiszta vízzel, megszárad a bőröd és nagyon vékonyan bekened Bepanthennel. NEM fóliázgatod!!!! Nem tudom ezt honnan szedtétek, hogy kell!!!! Nem szabad!!!! Napi 3-4-szer nagyon vékonyan bekenni és ennyi.

34 N (tele tetoválva)

2015. júl. 16. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem mondjuk a tetoválóm mondta, hogy kell fóliázni (szintén nyár volt), majd egy hétig fóliáztam amikor fel voltam öltözve (nagyrészt, hogy ne kenje össze a ruhám a bepanthem, meg a ruha ne dörzsölje ki) és szinte hámlás nélkül gyógyult...
2015. júl. 16. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
34/N agyontetoválva. Lehet te így gondolod, de nekem a tetoválómester mondta, hogy a nagy meleg miatt ha megyek valahová 1-2-3 napig fóliázzam. Inkább hiszek egy olyan embernek aki lassan 25 éve dolgozik tetoválósként mint olyannak aki "agyon van tetoválva.." de ugye nincs harag?
2015. júl. 16. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló!

Neked van igazad.Nem értem miért pontoztak le.

Azért fóliázzák be a tetoválok,hogy ne porosodjon amíg haza érsz.Utána le kell venni és kenegetni.Langyos vízzel mosni és nem törölni ,hanem fel itatni a vizet.

nekem minden tetkóm olyan mintha akkor csinálták volna és fölázni nem kellett.

2015. júl. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!