Meddig fóliázzam még? Már nagyon nem bírja a bőröm a ragasztót.
Figyelt kérdés
Piros, ég, viszket a bőröm, de nem a tetoválásom, hanem a ragtapaszok helyén.Már nem bírom...ez a 3. nap. Holnap még kéne? 1 napot még kibírok, ha nagyon muszáj, nem akarom, hogy ezen múljon. Ha múlik valami ezen?2014. febr. 9. 22:17
1/5 anonim válasza:
Milyen a seb és melyik testrészeden?
2/5 A kérdező kommentje:
Szép, ugyanolyan, mint az 1. nap, nem kezdett még gyógyulni, hámlani...a hátamon van és a nyakam már tiszta vörös a ragasztószalagtól, ami odafogja a fóliát.
2014. febr. 9. 22:37
3/5 anonim válasza:
Nekem anno azt mondták, hogy elég 2 napig non-stop fóliázni. Szerintem nem ezen múlik, csak utána is legyen kenve rendesen. Így csináltam én is, és nagyon szép lett a végeredmény.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ma már nem fóliázom, de 2 óránként kenem. Viszont olyan nehéz kenni a Bepanthent, hogy akaratlanul is dörzsölöm picit, remélem, ez nem baj. (Ma kezdett hámlani).
2014. febr. 10. 14:53
5/5 anonim válasza:
Igen, nem kellemes érzés kenni a Bepanthent, túl sűrű. Nekem az vált be, hogy "pontokat" tettem belőle a tetkóra jó sűrűn, és ezeket "kötöttem össze", így nem dörzsöltem annyira, de így sem volt kellemes érzés. Már nem emlékszem hány nap után kezdett el hámlani, régebben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!