Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás fóliázás ilyen...

Tetoválás fóliázás ilyen melegben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most jöttem szalonból, tudom a módját nem az első de nyáron még nem csináltattam.

Alkar tetoválás, eléggé érzékeny bőröm sok szinezés a fólia alatt már nagyon beizzadt itt a 32 fokban +még vérezget.. ugye 3-4 óránként kell cserélnem a fóliát eddig rendben van.

De! kikötés, hogy áztatni nem szabad (fürdés közben) ha ennyire beizzad, akkor nem minősül áztatásnak? értve nem árt neki? (lehet csak bepantentől nedves de azért izzadság is van ott :D)

Előre is köszi :) 23/L

2015. júl. 2. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi,nem lesz gáz.
2015. júl. 2. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2015. júl. 2. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én tetoválóm nyáron csak addig javasolja a fóliát, amíg a vendég hazamegy tőle a friss tetoválással.
2015. júl. 2. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A fólia a magyarországi por ellen szükséges. Ha nem mászkálsz poros utcán, düllőúton, nem dörzsöli ki a póló vagy gatya, akkor nyugodtan lélegezhet az a tetoválás, jobb is neki.

Elvégre a melegben kiizzadod a tintát, meg hát a bacik is a nedves meleg közeget szeretik.

Füredni tilos, zuhanyozzál.

2015. júl. 3. 08:01
 5/6 A kérdező kommentje:
igen az áztatás/fürdéses részét tudom, csak más meg aztmondja h ne varratosodjon azét fóliázzam még a 35 fokban is.. most kicsit lélegzik aztán befóliázom, le le veszem kicsit inkább, középút :D
2015. júl. 3. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én két napig fóliáztam. Nag
2015. júl. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!