Tetoválás fóliázás? Ez most jó vagy rosssz?
Figyelt kérdés
Megcsináltattam a fekete fehér tetoválásomat nem túl nagy, aztmondta a tetováló h engedni fogja a vért, trutyit stb az első pár orában. De nekem semmi nem jött belőle.2010. jún. 16. 20:58
1/3 anonim válasza:
Nekem sem, de 2 napig azt mondták fóliázzam.
2/3 anonim válasza:
Én páromét kezeltem, és neki sokáig jött trutyi(1 hét kb), meg dobott ki magából festéket is...itthon nem volt rajta fólia, de ha mentünk valahova, akkor igen...de csak pár napig...aztán kentük bepanthennel, és két nap alatt tökéletesen rendbejött...ez lassan egy éve volt, és mikor visszamentünk, hogy megnésse a srác, aki tetoválta, azt mondta, h szépen gyógyult, és nem kell átütni, mert nem fakult ki...szal nagy hülyeséget nem csináltunk
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokatz!:) remélem az enyémmel sem lesz gond:)
2010. jún. 17. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!