Szerintetek ez milyen lenne tetoválásnak?
Figyelt kérdés
Első tetoválásom lenne, combra szeretném ezt a szöveget ugyan ezzel a betűtípussal. Mindenképpen olyan szöveget szeretnék, ami azt üzeni, hogy merjünk élni. Ez megtetszett, a hossza is ideális, a tördelése is megfelelő.
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy manapság ez mennyire számít tucatnak?
2015. júl. 6. 18:28
2/2 anonim válasza:
Eléggé annak számít, de ha neked tetszik, akkor oké. Viszont biztos, hogy ki fog férni a combodra? Nekem is van ott írógépes betűtipussal tetkóm, és bár én nem vagyok a legvékonyabb alkat, még így is csak két szó fért ki egymás mellé, illetve a második sorban három nagyon rövid. Ha túl kicsi a betűméret, akkor az évek során olvashatatlanná válhat, szóval gondold meg, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!