Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ma voltam tetováltatni....

Ma voltam tetováltatni. Nagyon elrontották Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

#tetoválás #tetoválás eltűntetés
2015. júl. 1. 17:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Lehet,hogy mivel ingyen csinalta ugy gondolta,hogy akkor mind1 milyen.

(De ez csaak az ém véleményem)

2015. júl. 1. 18:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
lézer. radírozással meg hámlasztóval marhára nem fogod eltüntetni...de egy ügyes tetováló nem ingyen,hanem sok pénzért el tudja takarni.
2015. júl. 1. 18:51
 13/21 opened paradise ***** válasza:
100%

Hallottam legendákat,hogy az első pár órában hat a citromlé és dörzsis szivacs...de nem hiszek benne. Viszont,ha ebben is annyira profi volt,mint a rajzolásban,talán lejön :D

Erre mondják,hogy olcsó húsnak,híg a leve.

Sajnálom :/

2015. júl. 1. 23:52
 14/21 anonim válasza:
100%
Nem kell egyből be sz*rni , várj amíg le gyógyul teljesen kb 3hét. Ezt a kis mintát szinte bármivel, el tudják neked takarni. De normális tetkóshoz menj , úgy meg csinálja neked mintha ez a kis sz*rság ott sem lett volna.
2015. júl. 2. 11:46
 15/21 anonim válasza:
100%

én is most jöttem el a szalonból.. teljes alkar 28.000 Ft de legalább profi csinálta (semmiből rittyentette rám elképzelés nélkül kb..:D)

Ha tudod, hogy egész életeden át viseled, miért spórolsz? :)

2015. júl. 2. 15:52
 16/21 czudi123 válasza:
0%
kend be körömvirág krémmel az elvileg segít:)
2015. júl. 2. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
28ezer teljes alkar?az is igényes lehet
2015. júl. 2. 22:33
 18/21 anonim válasza:
31%

az alkar belső része rossz fogalmazás, hogy teljes :)

szerintem eszméletlen jó lett főleg ahhoz képest amit eleve akartam.

Sokat számÍt a művész hozzá állása :) RábÍztam teljes mértékben. nem bántam meg :)

[link]

2015. júl. 2. 22:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom már az elkészült művet, de akármilyen rossz lett, eszedbe ne jusson a friss tetkót bármivel is piszkálni a bepanthen vagy tetováló krémen kívül! kezeld le megfelelően, mert nagyon csúnya fertőzést kaphatsz ha minden féle hámlasztóval meg citromlével kenegeted és ne is nyúzd le. :D Ha legyógyult elmész egy normális tetoválóhoz(háznál is van, de előtte nézd meg miket alkotott és kérd ki azok véleményét akik már jártak nála..) és ha olyan a minta akkor szépen lehet takarni. Gondolom a festék is "jó" minőség volt meg a technika így lehet sok nem is fog benne maradni a bőrödben, annyit tehetsz még, hogy hagyod kiszáradni, jobban és hamarabb behegesedik és kipotyoghat a festék egy része ezáltal.
2015. júl. 3. 12:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Sima toll tintával csinálta...
2015. júl. 4. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!