Egy álomfogót szeretnék tetováltatni a tarkómra vagy a vádlimra. Mennyi lenne kb az ár, amire készüljek?
Figyelt kérdés
Olyan 15-20 cm nagyságú tetkóra gondoltam, fekete-fehérben :) És nyakon vagy vádlin fáj jobban?
20/L
2015. máj. 21. 21:52
1/11 anonim válasza:
Sajnos az összes szalonban elfogytak az álomfogó tetkók, olyan sokan kérték az elmúlt években.
2/11 A kérdező kommentje:
én kivételesen nem divatból csináltatnám, nálam jelentése is van az életemben...
2015. máj. 22. 01:06
3/11 Catheryne2241647 válasza:
Általában nyakon jobban fáj, de ez tőled is függ. Az árat csak ott tudod meg, ahol csináltato, mindenhol más. Nyugodtan írj privát üzit,ha van még kérdésed. ;)
4/11 anonim válasza:
20e körüli az ár(ettől szerintem csak felfelé). A fájdalom meg nagyon egyéni. Van akinek tarkón, van akinek vádlin fáj jobban.
5/11 anonim válasza:
ha nem zavar, hogy minden 3. tetovált lányon van álomfogó, csináltasd. nyakra azért nem javaslom, mert nehezebb eltakarni, ami munkánál gondot jelenthet. a fájdalom emberfüggő..
6/11 A kérdező kommentje:
mivel a korábbi, rémálomba illő életem lezárásaként tetováltatom, így az álomfogó jutott eszembe.
De ha van más tipp, meghallgatom :)
2015. máj. 22. 20:51
7/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenki aki álomfogót, végtelenjelet, horgonyt tetováltat magára azt mondja, hogy hű olyan dolog történt az életében amit más elképzelni sem tud. Ez eddig oké, de akkor találj már ki valami olyan mintát, formát ami tényleg jellemzi a bajt vagy a segítséget ami kihozott a sz*rból. Nemhinném, hogy az ágyad fölé akasztottál egy álomfogót és megszűntek a bajok... Gondolkozz még egy kicsit, esetleg rakj össze több formából álló "kavalkádot" (azok is néznek ki a legjobban). Ja és nyakra ne...
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmi olyat, ami hatással lett volna arra, hogy elmúljon az az időszak, szimplán magától egyszer csak végetért hosszú szenvedés után.
Miért ne nyakra?
2015. máj. 26. 13:19
9/11 anonim válasza:
Mert még fiatal vagy és hacsak nincs már meg az a hely ahol életed hátralevő részében dolgozni fogsz akkor nyakon lévő tetoválással nem célszerű állásinterjúzni. (tetszik, nemtetszik, ez így van)
10/11 A kérdező kommentje:
nem annyira fentre akarom, inkább a hátamra középen, pici része legye a nyakamnál, azt is el lehet takarni pólóval, pont úgy szeretném. Meg a hajam is hosszú, szóval eltakarja az is :)
2015. máj. 27. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!